Niels Holgersson
Oosterstreek 12
8388 ND Oosterstreek
E mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 65925572
BTW  NL018840735B02
Bankrekening INGB 0007 1622 29  tnv Niels Holgersson
Iban nummer NL42 INGB 0007 1622 29
BIC Code  INGBNL2A

 

Algemeen Algemeen
A1
Niels Holgersson is een winkel en internetwinkel voor zelfmaakpakketten, materialen, boeken en accessoires  
A2
Niels Holgersson behoudt zich het recht voor een bestelling te weigeren.
De klant wordt hiervan altijd op de hoogte gesteld.
A3
Artikelen worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld en beschreven. Afwijkingen in kleur, type, tekst zijn echter voorbehouden. 
A4
Met het plaatsen van een bestelling bij Niels Holgersson, geeft de klant aan akkoord te gaan met de betalings- en leveringsvoorwaarden zoals hieronder omschreven. 


Prijzen
B1
De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro’s.
Verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Voor het afronden van de bestelling worden de verzendkosten vermeld. Prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.  


Verzendkosten
C1
De behandel en verzendkosten voor verzending binnen Nederland vanuit onze Etsy shop bedragen € 2,95 voor het eerste artikel en € 1,95 voor elk volgend artikel. Voor verzending binnen de Europese Unie zijn deze kosten € 8,95 resp € 2,95.

Voor magazijnverkopen die besteld worden via onze restanten.shop rekenen wij € 4,95 per zending. Voor bestellingen boven de 100,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor verzendingen buiten Nederland gelden andere tarieven. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u van ons per mail een opgave van het totaalbedrag (inclusief de verzendkosten), waarna u het totale bedrag kunt overmaken.

Onder behandel en verzendkosten wordt verstaan, een aandeel in de:
- Magazijnkosten
- Verpakkingskosten
- Portokosten
- Administratiekosten
 

Betaling
D1
Betaling kan op de wijze zoals aangegeven tijdens het bestellen (via Ideal of vooruitbetaling)
D2
In geval van vooruitbetaling dient de betaling volledig en binnen 10 dagen na orderdatum door Niels Holgersson ontvangen te zijn, waarna de bestelling zal worden verzonden. Na 10 dagen vervalt de bestelling.
D3
Verrekening van tegoeden ( cadeaubonnen, spaarkaarten etc.) kan worden aangegeven tijdens het bestelproces.


Verzenden 
E1
Niels Holgersson streeft ernaar de bestelling binnen 5 dagen na plaatsing van de order aan te bieden bij de PostNL. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. 
E2
Mochten artikelen onverhoopt niet voorradig zijn dan worden deze z.s.m. nagezonden. Dit wordt altijd op de factuur vermeld. Mochten artikelen lang op zich laten wachten, dan zal er altijd overleg met de klant zijn en kan de klant de betreffende artikelen eventueel annuleren. Niels Holgersson zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen.


Retourneren 
Wij doen er alles aan om u via onze site goed te informeren over onze artikelen. Mocht een artikel toch niet aan uw verwachting voldoen dan kan het onder bepaalde voorwaarden geruild of geretourneerd worden.
F1
Retourneren of ruilen van artikelen kan alleen wanneer de artikelen nog in originele staat van verzending zijn. Kosten voor retournering zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen die onvoldoende zijn gefrankeerd worden geweigerd. 
F2
Retourneren van pakketten kan alleen, als vooraf is aangegeven dat het om een zichtzending gaat!!!  Het pakket wordt dan verzegeld om illegaal kopiëren van patronen te voorkomen. Het retourneren van patroonbladen is niet mogelijk. 
F3
Bij onvolkomenheden aan artikelen zijn de kosten van de retourzending voor rekening van Niels Holgersson .
F4
Retourneren of ruilen kan in ALLE gevallen ALLEEN NA OVERLEG met Niels Holgersson en dient binnen 3 werkdagen na ontvangst van het artikel te zijn gemeld. 
Klachten
G1
Wij dragen er zorg voor uw bestelling correct af te handelen. Mochten er desondanks klachten zijn dan horen wij dat graag van u en zoeken we naar een passende oplossing. U kunt dan een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.