Na een hele drukke periode waarin we de restantenshop open hadden, hebben we deze weer tijdelijk gesloten om alle artikelen die in de volgende ronde opgeruimd gaan worden in deze webwinkel te zetten. 
Via onze nieuwsbrief en op deze site zullen we aankondigen wanneer we weer open gaan.

Onze Etsy shop en onze Etsy Patronenshop zijn wél geopend. ( link links in kolom)

Niels Holgersson  gaat verder met de merken waarvan wij de verkooprechten hebben zoals Septemberspring, Amaranth, Anne-Merijntje, Huisvolkleur en onze eigen pakketten en patronen.
Daarnaast zullen er ook regelmatig nieuwe artikelen ( pakketten en materialen) te vinden zijn.

 

 

 

 

Zoals al eerder aangekondigd via onze nieuwsbrieven gaan wij van Niels het in het nieuwe jaar anders doen. Het huidige brede assortiment brengen wij terug naar de basis van waaruit we ooit zijn begonnnen: het leveren van de basismaterialen voor het maken van zonnekindpoppen en seizoentafels gebaseerd op de grondbeginselen van de antroposofie.

Als gevolg hiervan is de oude vertrouwde webwinkel inmiddels gesloten en is Etsy ons standaard verkoopkanaal geworden. Wel openen we op gezette tijden een speciale restantenshop om onze magazijnvoorraden uit te verkopen. De openingstijden communiceren wij via onze nieuwsbrief. Als u hier nog niet op geabonneerd bent kunt u dat doen via deze site. (zie rechterkolom).

Op dit moment is ons totale assortiment nog niet beschikbaar in onze Etsy winkel maar we zijn hard aan het werk om dit in de komende periode uit te breiden.

Wij hopen jullie ook in het komende jaar weer te kunnen ondersteunen bij het maken van poppen en seizoentafels..

In verband met de Corona pandemie gaan alle geplande winkelopeningen tot nader order niet door.